Velkommen

Velkommen til bloggen min, håper du vil legge igjen en komentar eller to;-)

søndag 31. oktober 2010

Helga=)

På fredag rydda eg og tok inn senga til Hermine på eget rom, så no er det ingen vei tilbake. Så blir noen spennende kvelder/netter fremover.. Ho våkna ca hver 2. time, fikk pup og sovna igjen ganske så fort (ca 15-20 min etter at ho våkna)..

På fredags ettermiddag gikk Hermine og meg ned i Odda for å møte pappa Frode og handle litt, kjøpte meg ny dør matte=) så blei det middag på coop cafen, eg spiste kebab talerken å fikk den kvitløks ånden av det, deserten blei spist på China house ilag me Carine, Britt(besto til Jone) og Jone.

Lørdag kl 09.30 bar det avgårde te Haugesund på shopping,vi  var på et "loppemarket" for barneting, det var en artig opplevelse mange som selge forskjellige leiker og utstyr til babyer, som de hadde tatt med seg heiment i fra.. Etterpå var vi på Barnas hus for å prøve ut forskjellige vogner til Hermine (ho trenger ei sportsvogn etterhvert) men den dårlige servisen det var der så gikk vi uten noe ny vogn (tror ikkje de var intr i å selge vogner ihvertfall).. Så var neste stopp obs bygg også Amanda, der kjøpte vi litt kle til Hermine og Frode, noen julegaver og et skilt med God Jul=)  Når kl var seks var vi veldig klare til sette kursen heim igjen eller rettere sakt mot hytta til mamma og pappa i Etne, der blei vi værende til i dag (søndag).. Mamma hadde laga god middag til oss som vi koste oss med..

Søndags morgen fikk eg sove litt frempå etter å vært våken x antall ganger med Hermine i natt (den lengste våken perioden var på  time), i mens eg sov koste Hermine seg på golvet i stua med pappa Frode, mormor og besten.. Å siden det ikkje blei noe vogn kjøp i går, så tok vi ein titt på finn.no i dag å fant akkurat den vogna eg ville ha teutonia s3=)=) er så heppy no, ei snill kompis av Frode var så snill å henta den for oss, da den blei kjøpt i Stavanger, her ser du bilde:1 kommentar:

 1. Hei Beate :)

  Jeg bruker trauen min til litt forskjellig, noen ganger på spisebordet med frukt i, ellers har jeg den oppå en kurvkasse med en blomst og tepper i :) Er såå dekorativ i seg selv at man trenger jo igrunn ikke fylle den med noe :)
  Her er eksempel : http://embla85.blogspot.com/2010/10/naturen-inn-i-stua.html
  Fin blogg du har, gøy å følge:)

  Hilsen Kine

  SvarSlett